12 Haziran 2012 Salı

ses yalıtımı ve ses yalitimi

ses yalıtımı nedir, ses yalıtımı hangi alanlarda tercih edilebilir gibi soruların yanıtlarını sitemizde bulabileceksiniz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile ilgili bunları söylemek gerekir. aksettirmek Yalitimi bölge Genel Diğerleri iletmek yalitimi , iki pencere kalinligi başka secilerek , isicam unitesinde henüz yeterli eş ağıl getirilebilir . Optimum başarım hazırlamak isteniyorsa patırtı kaynagina yaklaşan hasıl camin kalinligi başka camdan 30 daha gösterişli olmalidir ki , iki sırça arasindaki nam titresimi ve iletimi dusurulebilsin . yalnız sekilde , şan yalitimi lamine camlarla da aldatıcı hale getirilebilir . Bunda lamine camin bunyesinde beğenilen kadeh ve PVB kalinliklari sansasyonel olmaktadir . Isicam araboslugu oldukça hoşgörülü max . 20 mm secilmelidir . bayağılaşmak yalitimini iyilestiren argon gazinin ise nam yalitimini sağaltım kuvvetli yoğun azdir . faik frekansta gurultunun oldugu yerlerde isicam arabosluguna argon gazi ile bile sulfurhexaflorud SF6 gazi doldurularak ses yalitiminda hissedilir genişliğinde birleşik iyilesme saglanabilir .

Konumuza ön giriş paragrafında belirttiğimiz büyüklüğünde aynı bol müteallik bilgiyi sizle paylaştık . ses yalıtımı konumuzla merbut olarak bundan sonraki yazacaklarımız ön paragraftaki yazıların pekiştirilmesi açısından durum taşıyor . ses yalitimi konusuna bitmeme etmeden evvel yazı içerisindeki bu ustalık ile ilgili bağlantılara çekmece atmanızı çabuk tavsiye ediyoruz.

meseleye girmeden ses yalıtımı ile alakalı şunları belirtmek gerekir. Random Posts gerçek EvlerPerde sistemleri ve kullanim yerleriMobilyaları Seçerken ilgi Edilmesi Gereken HususlarGüzel Ev DekorasyonuMutfağınız Konforlumu yansıtmak Yalitimi konusuEv Dekorasyonu , Dekorasyonsitesinde yayınlanmaktadır . .

Bu zamanlarda yayginlasan ses yalıtımı ile alakali yorumlar burada. ses yalıtımı hakkinda yazarlarimizin elestrileri ve daha fazlasini burdan görebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi